Bruke microneedling-behandling for å redusere strekkmerker – er det effektivt

Med microneedling-metoden reduseres ofte strekkmerker Når kroppsfasongen endres plutselig, uansett om du er gravid, veier mer eller mindre plutselig, eller av andre grunner, kan du sitte igjen med strekkmerker. Utfordringen med å bli kvitt strekkmerker er stor når de først har dukket opp. Til tross for at noen strekkmerker er bleke og umerkelige mesteparten av tiden, kan utseendet deres bli mer tydelig når huden er solbrun. Folk streber etter å bli kvitt strekkmerker fordi de finner dem skjemmende. Selv om det er mange kremer, geler og hjemmemedisiner som lover å redusere forekomsten av disse merkene, er det få som er så effektive som brukerne ønsker. Det er noen behandlinger som gir bedre resultater enn andre, og micro needling er et nytt alternativ for personer med merker.

Microneedling-prosessen er designet for å forynge huden og la den se glatt og tonet ut. Ofte begynner pasienter å se resultater etter bare én økt, men andre pasienter trenger en oppfølgingsavtale for å fullføre prosessen. Resultatene vil også merkes mye raskere enn de ville vært hvis du brukte kremer eller lotioner over en lengre periode.

Bedøvende gel påføres før mikronålbehandling, så det vil praktisk talt ikke være smerte, selv om noen pasienter kan føle seg litt ukomfortable når nålene settes inn. Under behandlingen bruker utøveren en spesiell pennanordning for å lede pennen over det berørte området. Det skaper bittesmå stikksår i huden som fremmer kollagenproduksjonen. Økt kollagenproduksjon i det berørte området vil bidra til at huden ser tykkere og fyldigere ut.

Etter mikronåleprosedyren vil huden se mye glattere og friskere ut enn den gjorde da den hadde utbredte strekkmerker. Mange kandidater synes denne prosedyren er den ideelle løsningen for å bli kvitt disse merkene permanent med bare én behandling. Til tross for at denne prosedyren ikke passer for alle, kan den hjelpe mange mennesker med å minimere forekomsten av strekkmerker. Å diskutere strekkmerkene dine med en hudpleieekspert er en av de beste måtene å finne ut om denne typen behandling kan være riktig for deg.